24/5/11

VIII Torneig Actiu Sant Martí 2011

Este sábado comienza otro de los torneos que organizamos. Se trata del VIII Torneig Actiu Sant Martí 2011. Torneo de acceso libre a cualquier jugador federado o no. Inscripción gratuita. Se juegan 3 partidas cada sábado durante tres sábados desde las 10 horas de la mañana hasta las 13 horas aproximadamente. El ritmo de juego es de 30 minutos por jugador. Aquí os dejo las bases del torneo:

1. Organització: Club d’Escacs Sant Martí.
2. Lloc i Data: Carrer Selva de Mar 213, a la sisena planta del Centre Cívic, els dissabtes 28 de maig, 4 i 11 de juny a partir de les 10h.
3. Format: El ritme de joc serà de 30 minuts per jugador. Es jugarà per sistema suïs a 9 rondes, jugant-se 3 partides cada dissabte. En funció de la participació es podrà canviar el format del torneig.
4. Jugadors: El torneig és obert a tots els jugadors, estiguin federats o no.
5. Informació i Inscripcions: La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar trucant a Jordi Sabater 634997257 de 21 a 23h, mitjançant el correu electrònic del club escacs@cesantmarti.com (especificar claramente nombre del torneo a jugar) o al mateix club qualsevol tarda de 18 a 21h, fins al 27 de Maig.
6. Premis: Trofeus pels tres primers classificats, pel millor de -18 anys i pel millor de +60 anys. L’entrega de premis tindrà lloc el dissabte 18 de juny cap a les 13h., després del VIII Torneig de Ràpides Sant Martí 2011, que es jugarà a la sala d’actes del Centre Cívic Sant Martí a partir de les 9h 30’.
7. Desempats: Els desempats seguiran aquest ordre, Bucholz brasileny, Bucholz mitjà, Progressiu-Acumulatiu, major nombre de victòries i Bucholz total. En cas de que el sistema de joc fos una lliga, els desempats serien per aquest ordre, Sonnenborg-Berger, Particular, major nombre de victòries, Sistema Koya i Kashdan. Aquests desempats son vàlids per ambdós torneigs.
8. Reglament: El torneig es regirà per la reglamentació FIDE, FEDA i de la FCdE.
9. El director del torneig serà el Sr. Jordi Sabater Comas. Les decisions arbitrals seran inapel•lables.
10. La participació en aquest torneig suposa per part dels jugadors, l’acceptació d’aquestes bases.

No hay comentarios: