4/4/11

IV Torneig Actiu Femení Sant Martí 2011

En poco más de un mes se disputará este torneo en formato activo que llega ya a su cuarta edición. A continuación os dejo las bases del mismo, aunque podeis ampliar datos desde la página del C.E. Sant Martí, desde donde hay una pestaña con desplegable que da toda la información al respecto: bases, como llegar e inscritos.

Las bases son las siguientes:

1. Organització: Club d’Escacs Sant Martí.

2. Lloc i Dates: Carrer Selva de Mar 213, a la sisena planta del Centre Cívic Sant Martí, el dissabte 7 de maig a partir de les 10:00h. en sessions de matí i tarda. Per la tarda les partides començaran a les 16:30h. L’entrega de premis i el posterior aperitiu, es farà cap a les 19:30h.

3. Format: El ritme de joc serà de 20 minuts per jugadora. Es jugarà per sistema suïs a 7 rondes, 4 partides pel matí i 3 per la tarda. En funció de la participació es podrà canviar el format del torneig.

4. Jugadores: El torneig és obert a totes les jugadores, tinguin o no llicència federativa.

5. Informació i inscripcions: La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar trucant a Eduard Arilla 661 168379 de 8 a 15h, a Jordi Sabater 634997257 de 21 a 23h, mitjançant el correu electrònic del club escacs@cesantmarti.com o al mateix club qualsevol tarda de 18 a 21:00h, fins al 6 de Maig.

6. Premis: Hi haurà 280 €, repartits de la següent manera:
  • 1ª: 100€ + Trofeu + Inscripció gratuïta al XIII Torneig Internacional Sant Martí.
  • 2ª: 80€ + Trofeu + Inscripció gratuïta al XIII Torneig Internacional Sant Martí.
  • 3ª : 60€ + Trofeu + Inscripció gratuïta al XIII Torneig Internacional Sant Martí.
  • 4ª: 40€ + Inscripció gratuïta al XIII Torneig Internacional Sant Martí.
7. Desempats: Els desempats seguiran aquest ordre, Bucholz brasiler (-1), Bucholz mitjà, Progressiu-Acumulatiu, major nombre de victòries i Bucholz total. En cas de que el sistema de joc fos una lliga, els desempats serien per aquest ordre, Sonnenborg-Berger, Particular, major nombre de victòries i Sistema Koya.

8. Reglament: El torneig es regirà aplicant la normativa FIDE, FEDA i de la FCdE.

9. El director del torneig serà el Sr. Jordi Sabater Comas i l’Àrbitre Ricard Llerins Bonet. Les decisions arbitrals seran inapel·lables. La participació en aquest torneig suposa, l’acceptació de la jugadora, d’aquestes normes.

No hay comentarios: